Heren trui over je overhemd dragen? 3 tips!
/
/
Heren trui over je overhemd dragen? 3 tips!
heren truien en overhemden

Heren trui over je overhemd dragen? 3 tips!

Werd het voorheen wel eens als oubollig gezien om een trui over je overhemd te dragen. Tegenwoordig is deze trend weer helemaal terug van weggeweest. Het kan zelfs heel erg modieus ogen om een mooie heren trui over een overhemd te dragen. Daarom hieronder 3 tips om nette heren truien op de juiste manier over een overhemd heen te dragen.

Passende trui

Je kunt een trui met een overhemd bijvoorbeeld eenvoudig combineren met een V-hals trui voor een zakelijke uitstraling of een trui met een ronde hals voor een meer casual uitstraling. De punten van je overhemd dienen wel onder je trui te vallen om de outfit niet rommelig te laten ogen.

Welk moment

Uiteraard zijn een trui en overhemd perfect geschikt als kantoor outfit, maar ook tijdens een zakelijke lunch, zakelijk uitje of een heerlijke BBQ met vrienden is een trui gecombineerd met een overhemd geschikt. Stel je voor dat het warmer is, dan begin je de dag met een overhemd en ’s avonds als het afkoelt op het terras dan kun je mooi je trui over je overhemd heen gaan dragen. Zo ben je altijd voorbereid om koudere weersomstandigheden.

Kleuren matchen

Zorg er wel altijd voor dat de kleuren van je overhemd en trui matchen. Uiteraard is een zwart of wit overhemd met elke kleur trui te combineren. Een trui in een pastelkleur kan dus altijd. Heb je juist een overhemd in pastelkleur, dan is het aan te raden om hier een overhemd bij te dragen in een neutrale effen kleur. Houd je erg van kleur en printjes op je overhemd? Uiteraard is dat ook geen probleem, zelfs als zakelijke outfit niet, mits je trui dan maar in een neutrale kleur is, met een effen design en geen print. Een print op je overhemd en je trui is not done. Je kunt deze outfit van bijvoorbeeld de online website Genti.Clothing vervolgens combineren met een stoere spijkerbroek of pantalon en hippe sneakers of instappers. Zo zorg je ervoor dat je met deze outfit prima voor de dag kunt komen op kantoor of bij vrienden.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.