Het nieuwste van het nieuwste
/
/
Het nieuwste van het nieuwste
brown coat hanged on white plastic hanger

Het nieuwste van het nieuwste

De kleding van mason garments hebben meerdere keren per jaar een nieuwe collectie. Zo blijf jij altijd op de hoogte van de nieuwste trends en designs. Maar wist je dat mason garments ook ontzettend veel basics in het assortiment heeft? Tijdloze modellen en kleuren die altijd kunnen. Ben jij toe aan een nieuwe basic? Dan is het ook aan te raden om een online te kijken naar een tweedehands item. Zo ga je onnodige productie tegen en red jij een kledingstuk wat een ander anders misschien wel weg had gegooid. Zo ben jij blij, de verkoper blij en het milieu blij. 

 

Je eigen kleding ook een tweede leven geven

Jij kan je gebruikte kleding van bijvoorbeeld stone island ook een tweede leven geven. Heb jij alle hoodies in alle kleuren? Dan heb jij waarschijnlijk de ene kleur vaker aan dan de ander. Het is nu eenmaal zo dat bepaalde tinten of kleuren beter bij je huid passen dan andere. Gebruik jij niet alle kleren? Bedenk dan eens of jij wellicht wat kleren kan verkopen of weg kan geven aan iemand die het beter kan gebruiken en die daar net zo blij van wordt als toen jij het voor het eerst kreeg en droeg. 

 

Het combineren van verschillende items

Tijdens het samenstellen van je outfit kun je kiezen tussen verschillende items. Je kan er voor kiezen om alle items van een bepaald merk te dragen, of juist om verschillende items te combineren. Ga jij voor een lange of korte broek? En voor een sportieve hoodie of liever voor een polo? Tegenwoordig kan alles, zolang jij jezelf er comfortabel in voelt. Een hoodie kan prima op een spijkerbroek, en een polo is geen probleem om op een korte broek te dragen. Ook qua kleurgebruik is nagenoeg alles mogelijk, zolang je ervoor zorgt dat er ten minste één van de twee items een basis kleur heeft.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.